ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Ήταν σημαντικό γιατί είχαμε χάσει 3 παιχνίδια έτσι»

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού Aktor κόντρα στη Μονακό στάθηκε στη σημασία της νίκης μετά τα 3 παιχνίδια που έχει χάσει το «τριφύλλι» με τον ίδιο τρόπο.

Αταμάν: «Ήταν σημαντικό γιατί είχαμε χάσει 3 παιχνίδια έτσι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για εμάς είναι μία μεγάλη και σημαντική νίκη. Είναι συναισθηματική νίκη γιατί χάσαμε τρία ματς στην παράταση, ένα ακόμη ματς χάσαμε στην τελευταία κατοχή στην Πόλη και τώρα επιστρέψαμε από τους 15 πόντους και στο τέλος πετύχαμε το νικητήριο καλάθι. Τώρα, ήμασταν τυχεροί, αλλά συνάμα παίξαμε και έξυπνα.

Δεν τα παρατήσαμε όταν χάναμε με 15. Στα πρώτα τρία δεκάλεπτα, ο Ναν δεν βρήκε πόντους και αυτό ήταν ένα πρόβλημα. Μετά πήρε μπροστά, έβαλε μερικά καλάθια έπαιξε πολύ καλή άμυνα και είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο ματς και να το πάρουμε. Η Γαλλία μας έχει πάει καλά φέτος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.