ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Βραδιά Παναθηναϊκής ευτυχίας!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την χαρά, που πήραν οι φίλοι του Παναθηναϊκού την Τετάρτη το βράδυ πρώτα με τα γκολ του Γερεμέγεφ και τη νίκη της ομάδας στον Βόλο και μετά με την μεγάλη νίκη της ομάδας μπάσκετ στο Μονακό με το τρίποντο του Γκριγκόνις.

Βραδιά Παναθηναϊκής ευτυχίας!

Μακάρι όλα τα βράδια να είναι για μας, όπως ήταν αυτό της Τετάρτης. Με τον Παναθηναϊκό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ να κερδίζει και να κάνει χαρούμενους τους φίλους του, που θα κάνουν καλές γιορτές.

Στον Βόλο ο Παναθηναϊκός μπήκε διαφορετικά από ότι στο Περιστέρι. Με περισσότερη ένταση, υπομονή, συγκέντρωση και με το μυαλό να μην κάνει το παραμικρό λάθος είχε φάσεις για να προηγηθεί. Με τον Μαντσίνι να βγάζει πάσες, τον Ιωαννίδη να έχει δύο καλές ευκαιρίες και την μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασε ο Παλάσιος από πάσα του Ιωαννίδη.

Το γκολ δεν ήρθε στο πρώτο μέρος, ήρθε στο δεύτερο μόλις ο Γιοβάνοβιτς έβαλε σωστά στο γήπεδο τον Γερεμέγεφ και τον Ζέκα. Ο Σουηδός φορ πήρε την θέση του Μαντσίνι, που είχε ενοχλήσεις, πέρασε φορ και πίσω του έπαιξε ο Ιωαννίδης. Στην πρώτη φάση η αλλαγή βγήκε. Ο Φώτης έκανε πάσα στην πλάτη της άμυνας του Βόλου και ο Γερεμέγεφ με ωραίο κοντρόλ, προσποίηση σε αντίπαλο και πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο Ζέκα βοήθησε πολύ στην πρώτη πάσα, όπου υπήρχε πρόβλημα με τον Ρούμπεν, που έκανε πολλά λάθη. Μετά έγιναν όλα πιο απλά. Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο σημείωσε το δεύτερο γκολ με τον Αράο και ένα τρίτο με τον Γερεμέγεφ και πήρε τη νίκη με 0-3, για να κάνει ήρεμες γιορτές. Τα γκολ του Γερεμέγεφ είναι το καλύτερο νέο και αποδεικνύεται, ότι φέτος μόνο στην θέση φορ δεν έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός, που έχει και την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Το πρόβλημα έχει να κάνει με την ανασταλτική λειτουργία, που έχει θέματα τον τελευταίο μήνα, αλλά στον Βόλο η αλήθεια είναι, ότι ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να κάνει φάση.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.557 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίγο αργότερα από τη νίκη στον Βόλο, έφθανε στη νίκη και η ομάδα μπάσκετ στο Μονακό με το τρίποντο του Γκριγκόνις στο τέλος. Μεγάλη νίκη και ανατροπή από το -15 και νίκη, που μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είχε σε σπουδαία ημέρα τον Σλούκα, που πήρε σωστές αποφάσεις στο τέλος, όταν η μπάλα έκαιγε, τον Ναν να κάνει απίστευτα πράγματα στο τελευταίο δεκάλεπτο και τον Γκριγκόνις να βάζει το νικητήριο τρίποντο και να στέλνει στα ουράνια τους 200 οπαδούς της ομάδας, που ήταν στο γήπεδο και τα εκατομμύρια οπαδών, που το έβλεπαν από την τηλεόραση.

Η Τετάρτη ήταν μία βραδιά Παναθηναϊκής ευτυχίας και μακάρι να έχουμε πολλές τέτοιες τους ερχόμενους μήνες. Ολοι στήριξη στις ομάδες στα δύσκολα μετά τις ήττες και όχι μετά τις νίκες. Διότι η χυδαιότητα, που αντιμετωπίστηκε η ποδοσφαιρική ομάδα από σχόλια σε σόσιαλ μετά την ήττα από τον Ατρόμητο δεν λέγεται στήριξη, λέγεται εμπάθεια. Ναι ήταν μία ήττα-ντροπή, μία κακή εμφάνιση, αλλά μέχρι εκεί. Αυτή η ομάδα μετά από χρόνια κάνει και πάλι πρωταθλητισμό. Μετά τις ήττες θέλει στήριξη, όχι ανάθεμα. Εκτός όσοι βρίζετε με τέτοιο τρόπο παίκτες και προπονητή θέλετε να φθάσουμε στις μέρες του -20 και του -30 από την κορυφή και να χαλάσει ότι ωραίο χτίζεται την τελευταία τριετία…

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.