ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βιλντόζα στο P24: “Υπερήφανος για την ομάδα μου” (vid)

Ο Λούκα Βιλντόζα μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr και τον Γιώργο Πετρίδη για τη νίκη του τριφυλλιού επί της Μονακό, αλλά και για τη συνέχεια.

Βιλντόζα στο P24:

Ο Λούκα Βιλντόζα μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr και τον Γιώργο Πετρίδη για τη νίκη του τριφυλλιού επί της Μονακό, αλλά και για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός στο panathinaikos24.gr

Για την εξέλιξη που είχε ο αγώνας: Νομίζω ότι παλέψαμε σε όλο το παιχνίδι. Παίξαμε καλά, αλλά μας πήραν μια μικρή διαφορά. Στο τέταρτο δεκάλεπτο επιστρέψαμε και βάλαμε το νικητήριο τρίποντο. Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου.

Για την καλή δουλειά που έκανε πάνω στον Μάικ Τζέιμς κι αν θεωρεί πως αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού: Ίσως. Μπορεί να ήταν και κόντρα στη Μακάμπι. Δεν έχει να κάνει με μένα. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς. Αν θέλει να σκοράρω, αν θέλει να μαρκάρω κάποιον αντίπαλο. Θα είμαι εκεί. Δουλεύω συνέχεια για να γίνομαι καλύτερος και να βρω τον ρόλο μου στην ομάδα.

Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid)
Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid) 19.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις σκέψεις που έκανε όταν είδε τον Γκριγκόνις να εκτελεί το νικητήριο τρίποντο: Τρέξαμε όλοι κατά πάνω του! Το πανηγυρίσαμε έντονα γιατί όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να νικήσεις εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα. Είχαμε χάσει πολλά παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Τώρα όμως είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε σε μια τόσο σκληρή έδρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα και τον χαρακτήρα που δείξαμε.

Για την επόμενη αντίπαλο του Παναθηναϊκού, Αρμάνι Μιλάνο: Είναι μια καλή ομάδα. Δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουν δυνατά στην έδρα τους. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.