ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: “Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό δρόμο – Είμαι πολύ αισιόδοξος”

Ο Εργκιν Αταμάν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό, το ματς με την Αρμάνι και τη συνέχεια των πράσινων.

Αταμάν:

Ο Εργκιν Αταμάν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό, το ματς με την Αρμάνι και τη συνέχεια των πράσινων.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς Αταμάν:

Για αυτά που θα πρέπει να κάνει το «τριφύλλι» για να πανηγυρίσει το διπλό και στην Ιταλία: «Το Μιλάνο έχει διαφορετικού στιλ παίκτες. Έχει ψηλούς που σουτάρουν, όπως ο Βόιγκτμαν και ο Μέλι. Ο κορυφαίος σκόρερ τους είναι ο Σέιβον Σιλντς, που παίζει στη θέση “3”. Παίζει διαφορετικό μπάσκετ σε σχέση με την Μονακό, είναι μια διαφορετική ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστούμε αμυντικά στο σύστημά τους. Στην άλλη πλευρά του παρκέ θέλουμε να επιτεθούμε με τους καλύτερους παίκτες μας, να πάρουμε σωστές επιλογές».

Για τη στήριξη των φίλων του Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στηρίζει την ομάδα από την αρχή τη σεζόν, από τότε που υπέγραψα ένιωσα τη στήριξη. Τους ευχαριστώ για αυτό. Δεν μας στηρίζουν μόνο στις νίκες, αλλά και μετά τις ήττες, συνεχίζουν να μας πιστεύουν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα έχει βρει χημεία με τον κόσμο ύστερα από χρόνια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αύριο θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αλλά σεβόμαστε τον Ετόρε Μεσίνα και την ομάδα του. Είναι μια καλή ομάδα, θα έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.022 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν συγκέντρωση οι παίκτες του, λόγω του ενθουσιασμού που επικρατεί: «Όχι δεν το σκέφτομαι αυτό. Ο κόσμος απόλαυσε αυτό που έγινε και το πανηγύρισε. Το πανηγυρίσαμε, λογικό είναι. Αν κερδίζεις, επιστρέφοντας από το -15, με σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ύστερα από τρεις ήττες στην παράταση, είναι λογικό να βιώνεις τέτοια συναισθήματα. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό δρόμο. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αύριο και αν θα νικήσουμε, θα το δούμε το τελικό αποτέλεσμα. Όμως, μέχρι στιγμής έχουμε χάσει τρία ματς στην παράταση και ένα, αυτό με την Εφές, στην τελευταία κατοχή. Παράλληλα, έχουμε οκτώ νίκες. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον Β’ Γύρο της σεζόν».

Για τη σημασία της νίκης στο Πριγκιπάτο υπό το βλέμμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Αρχικά νομίζω πως ήταν ωραίο για εκείνον και για την οικογένειά του, γιατί το απόλαυσαν. Για εμάς είναι το ίδιο. Είτε είναι δίπλα στο παρκέ ο Γιαννακόπουλος είτε όχι παραμένει ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος. Γνωρίζουμε πως ακολουθεί την ομάδα με συναίσθημα, έχει υψηλούς στόχους. Αγαπάει την ομάδα και το ξέρουμε αυτό ακόμα και όταν δεν έρχεται στο γήπεδο. Όμως, χθες πιστεύω πως το απόλαυσε και αυτό μας χαροποιεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.