ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Απόψε ΟΛΟΙ οι δρόμοι οδηγούν στη Λεωφόρο!

Αυτή η παρουσίαση δεν χάνεται! Πράσινα κάλαντα στη Λεωφόρο!

Απόψε ΟΛΟΙ οι δρόμοι οδηγούν στη Λεωφόρο!

Η Εκδοτική Belle Epoque και ο συγγραφέας και υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού ΑΟ, Άγγελος Σκλαβουνάκης, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Έτσι αγαπούν οι ποιητές. Αποψε (22 Δεκεμβρίου), στις 19:00, στο καφέ της Λεωφόρου (θύρα 7Α, στην είσοδο του κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος»), για να θυμηθούμε όλοι μαζί ιστορίες απέραντης οπαδικής τρέλας!

Μεταξύ των ομιλητών, θα βρίσκονται οι Γιώργος Κουτσουμπός και Μάνος Λαδουκάκης, δύο θρυλικές μορφές της κερκίδας, που έγραψαν χιλιόμετρα «στα πέταλα ολόκληρης της Γης» και, μέσα από τα συνθήματα, τον δυναμισμό και την καινοτόμο σκέψη τους, ώθησαν τα τμήματα του Παναθηναϊκού σε νίκες και προκάλεσαν τον θαυμασμό φίλων και αντιπάλων.

Μαζί τους θα βρίσκονται εκλεκτοί μουσικοί, οι γνωστοί σε όλους μας Ρουλαλάδες, καθώς και οι Μάνος Καρτέρης – Βασίλης Χατζημακρής, για να αποδώσουν, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, τα τραγούδια της κερκίδας.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.647 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 19:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 160, στο σπίτι κάθε Παναθηναϊκού.

Αυτή η παρουσίαση δεν χάνεται!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.