ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Για «πειρατεία» και στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει την Αρμάνι στο Μιλάνο για τη 16η αγωνιστική της Euroleague.

Για «πειρατεία» και στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Μετά την τεράστια νίκη, ειδικά έτσι όπως ήρθε, στο Μονακό, ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενείται από την Αρμάνι Μιλάνο (21:45) για τη 16η αγωνιστική της Euroleague.

Οι “πράσινοι” θέλουν να κάνουν ακόμη μια… πειρατεία και να φύγουν με τη νίκη από το Mediolanum Forum, φέρνοντας εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο και αυτή τη διαβολοβδομάδα στην οποία υπάρχουν δύσκολα ματς.

Oι «πράσινοι» βρίσκονται σε πολύ καλό διάστημα, αφού πέρα από το Μονακό νωρίτερα είχαν «αλώσει» και τη Λιόν, έχοντας δύο συνεχόμενα σημαντικά «διπλά» που τους βοήθησαν να «σβήσουν» κάποιες εντός έδρας ήττες. Πλέον, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει ρεκόρ 8-7 και πατάει στην εξάδα, αν και οι αποστάσεις είναι ελάχιστες από τους υπόλοιπους, οπότε χρειάζεται μια ανάλογη συνέχεια.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα έχει ως μοναδικό απόντα τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αφού όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν. Η αποστολή αποτελείται από 13 παίκτες, ωστόσο ο Κάιλ Γκάι αναμένεται πάλι να μείνει εκτός 12άδας. Η Αρμάνι, από την άλλη πλευρά, έχει σημαντικά προβλήματα, αφού δεν θα αγωνιστούν οι Νίκολα Μίροτιτς, Μάοντο Λο και Τζαμπάολο Ρίτσι, όπως και ο Κέβιν Πάνγκος που δεν υπολογίζεται.

Φυσικά, όπως και στο Μόντε Κάρλο, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του. Με τη Μονακό περίπου 300 οπαδοί αποτέλεσαν την «πράσινη» κερκίδα, ωστόσο ο αριθμός αυτός αναμένεται να είναι μεγαλύτερος στο «Φόρουμ», καθώς στο Μιλάνο υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες φοιτητές και ενδέχεται να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια απευθείας από την Αρμάνι. Στο πλευρό της ομάδας θα βρεθεί ξανά, επίσης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.