ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Και όμως! Υπάρχει καλύτερο ρεκόρ από του Γερεμέγεφ!

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την πρέπουσα αντίδραση στον Βόλο επικρατώντας 3-0 με πρωταγωνιστή τον Γερεμέγεφ ο οποίος πέτυχε ένα σημαντικό ρεκόρ. Δεν είναι όμως το καλύτερο!

Παναθηναϊκός: Και όμως! Υπάρχει καλύτερο ρεκόρ από του Γερεμέγεφ!

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την πρέπουσα αντίδραση στον Βόλο επικρατώντας 3-0 με πρωταγωνιστή τον Γερεμέγεφ ο οποίος πέτυχε ένα σημαντικό ρεκόρ. Με τα δυο τέρματα που πέτυχε ο Σουηδός επιθετικός, έφτασε τα τέσσερα τη φετινή σεζόν, σε μόλις τρεις συμμετοχές και… 73′ με το “τριφύλλι”!

Ωστόσο το ρεκόρ αυτό… μοιάζει μικρό, αφού ένας άλλος άσος του Παναθηναϊκού πριν από 61 χρόνια είχε πετύχει κάτι μοναδικό!

Τη σεζόν 1961-62, ο Γιάννης Χολέβας, «συστήθηκε» στον σύλλογο και τον κόσμο σκοράροντας έξι φορές στα πρώτα του τρία ματς με τον Παναθηναϊκό!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα στο ντεμπούτο του σκόραρε τρεις φορές απέναντι στον Εθνικό βοηθώντας την ομάδα του να επικρατήσει 5-1, ενώ στην αμέσως επόμενη συμμετοχή του βρήκε δίχτυα άλλες δυο φορές, κόντρα στον Πανιώνιο (1-3) και… σταμάτησε το κρεσέντο του απέναντι στη Δόξα Δράμας στη Λεωφόρο πετυχαίνοντας ένα γκολ!

Σημαντικό ήταν και το ρεκόρ του Βραζιλιάνου Αρακέν ντε Μέλο τη σεζόν 1972-73, καθώς ο Λατίνος είχε το ίδιο ξεκίνημα με τον Γερεμέγεφ σκοράροντας τέσσερις φορές σε τρία ματς, με το ενδιάμεσο παιχνίδι να είναι μια ισοπαλία στην έδρα του Άρη (0-0).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.