ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Xoυάντσο αντί Γκάι στη λίστα της Stoiximan Basket League

O Xoυάντσο Ερνανγκόμεθ δηλώθηκε ξανά στη Basket League, αντικαθιστώντας τον Κάιλ Γκάι στη λίστα.

Παναθηναϊκός: Xoυάντσο αντί Γκάι στη λίστα της Stoiximan Basket League

Ο Παναθηναϊκός AKTOR προετοιμάζεται για το αποψινό κρίσιμο ματς με αντίπαλο την Αρμάνι στο Μιλάνο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστική της Ευρωλίγκας, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις νίκες μετά και τον θρίαμβο στο Μονακό.

Οι “πράσινοι” μετά το συγκεκριμένο ματς, θα αντιμετωπίσουν για την Basket League το νεοφώτιστο Μαρούσι εκτός έδρας και θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο και την παραμονή τους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Εργκίν Αταμάν προχώρησε σε αλλαγή στη λίστα των ξένων, βάζοντας στην επτάδα τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο οποίος επανήλθε μετά τον τραυματισμό του και θα προσπαθήσει να βρει ρυθμό για να ανεβάσει στροφές κυρίως εν όψει των απαιτητικών αναμετρήσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.015 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός έμεινε ο Κάιλ Γκάι καθώς ο Τούρκος προπονητής έχει πολλές επιλογές στα γκαρντ και αρκετές, αλλά λιγότερες στις θέσεις των φόργουορντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.