ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δολοφονία Κατσούρη: Αποφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης καφετέρειας στη Λεωφόρο

Ελεύθερος αφέθηκε ο ιδιοκτήτης καφετέρειας στη Λεωφόρο, που είχε προφυλακιστεί για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δολοφονία Κατσούρη: Αποφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης καφετέρειας στη Λεωφόρο

Ο ιδιοκτήτης καφετέρειας πίσω από το γήπεδο της Λεωφόρου, που είχε προφυλακιστεί για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 7 Αυγούστου, κατά τα οποία δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης, αφέθηκε ελεύθερος. Την είδηση έκανε γνωστή ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τόνισε ότι δεν προέκυψε η συμμετοχή του εντολέα του στα κακουργήματα για τα οποία είχε κατηγορηθεί. Εξάλλου, τις τελευταίες μέρες έχουν αποφυλακιστεί και 91 Κροάτες για την ίδια υπόθεση.

Παράλληλα, ο Κούγιας ενημέρωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων των ειρωνεύτηκαν μέσω δημοσιευμάτων για την παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ στην υπόθεση, η οποία κρίθηκε απαράδεκτη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

1. Σήμερα, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και της τακτικής Ανακρίτριας που διενεργεί την ανάκριση για τα σοβαρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη, αποφυλακίστηκε ο εντολέας μου Ι.Τ., ιδιόκτητης επιχείρησης εστίασης πίσω από το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, αφού από την μελέτη όλων των αντικειμενικών στοιχείων (αποτυπώματα, στοιχεία DNA, βίντεο, φωτογραφίες) δεν προέκυψε η παραμικρή συμμετοχή του στα κακουργήματα, για τα οποία είχε ασκηθεί ποινική δίωξη.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2. Οριστικά με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών απεβλήθη η «ΠΑΕ ΑΕΚ» από τη δικονομική θέση του υποστηρικτή της κατηγορίας στην υπόθεση του αειμνήστου Μιχάλη Κατσούρη, αλλά ακόμη και για τις ζημιές, οι οποίες προκλήθηκαν στο στάδιο OPAP Arena και στα καταστήματα που στεγάζονται εκεί. Κατόπιν αυτής της εξελίξεως δηλώνω ότι θα καταθέσω μήνυση και αγωγή αποζημιώσεώς μου για τα δημοσιεύματα συγκεκριμένων εφημερίδων και sites, τα οποία ειρωνεύονται τις επιστημονικές απόψεις εμού και των συνεργατών μου, υποστηρίζοντας ότι η δικηγόρος της ΑΕΚ κα Έλλη Ρίζου σωστά δήλωσε παράσταση υποστηρίξεως της κατηγορίας υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ η δική μου άποψη ήταν ότι αυτό το αίτημα ήταν απαράδεκτο. Δυστυχώς, κυρίες και κύριοι, τα νομικά είναι για αυτούς που τα γνωρίζουν, και η Δικαιοσύνη δεν απονέμεται μέσω ιδιοτελών δημοσιογράφων και εφημερίδων της ΑΕΚ, ούτε λαμβάνει βοήθεια από δικηγόρους που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο τους. Αυτές τις ειρωνείες εις βάρος μου θα τις πληρώσετε πολύ ακριβά, ειδικά γι’ αυτή την  υπόθεση, όπου κάποιοι, για να διαφημιστούν, καπηλεύτηκαν το θάνατο του αειμνήστου Μιχάλη Κατσούρη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.