ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρέλα στο Μιλάνο για Γιαννακόπουλο: «Eίναι τρελός ο πρόεδρος»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο μετά τη νίκη επί της Αρμάνι!

Τρέλα στο Μιλάνο για Γιαννακόπουλο: «Eίναι τρελός ο πρόεδρος»!

Τρέλα στο Μιλάνο για Γιαννακόπουλο!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο πλευρό του Παναθηναϊκού AKTOR με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να κάνει το 2/2 παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ!

Μετά το τέλος του ματς και τη νέα επιβλητική νίκη του “τριφυλλιού” οι περίπου 750 οπαδοί της ομάδας αποθέωσαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, φωνάζοντας του «Eίναι τρελός ο πρόεδρος» με τον ίδιο να ανταποδίδει κάνοντας με τα χέρια μια… καρδιά!

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.886 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.