ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ερνανγκόμεθ: «Μείναμε ενωμένοι ως το τέλος – Υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες στην ομάδα»

Οι δηλώσεις του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αρμάνι στο Μιλάνο με

Ερνανγκόμεθ: «Μείναμε ενωμένοι ως το τέλος - Υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες στην ομάδα»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στάθηκε στην ομαδικότητα που έβγαλε ο Παναθηναϊκός στο Μιλάνο, αλλά και στο πως επηρέασαν το παιχνίδι ο Κέντρικ Ναν και ο Κώστας Σλούκας.

Αναλυτικά:

«Κάθε ματς στην Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολο και έχει πολλή ένταση. Νομίζω πως παίξαμε καλά στις κρίσιμες στιγμές, μείναμε ενωμένοι ως το τέλος και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη.

Το πιο σημαντικό όμως ήταν πως παίξαμε σαν ομάδα. και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ο Ναν έβαλε σπουδαία σουτ, ο Σλούκας ήταν εκεί στην οργάνωση.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.498 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες στην ομάδα, κάποιος θα παίξει καλύτερα, άλλος όχι τόσο. Όμως στο τέλος αυτό που μετράει είναι να έρχονται οι νίκες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.