ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κέντρικ Ναν: “Σκότωσε” την Αρμάνι Μιλάνο και συνέχισε την ανοδική πορεία (vid)

Ο Κέντρικ Ναν πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Αρμάνι Μιλάνο.

Κέντρικ Ναν:

Ο Κέντρικ Ναν πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Αμερικανός συνέχισε την ανοδική του πορεία με το “τριφύλλι” και έβγαλε την τρομερή του ποιότητα στο παρκέ. Οπως ήταν καθοριστικός με όσα έκανε στο 4ο δεκάλεπτο απέναντι στη Μονακό, έτσι ήταν και χθες από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτή τη φορά ο Ναν ήταν σε διάρκεια εκπληκτικός και μαζί με τους Κώστα Σλούκα και Ματίας Λεσόρ αποτέλεσαν τους κορυφαίους της αναμέτρησης.

Ο Αμερικανός είχε 17 πόντους, όντας πρώτος σκόρερ, με 4/9 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 3/3 βολές. Μοίρασε 5 ασίστ και μάζεψε ένα ριμπάουντ μέσα σε 26:46. Αρνητικό σημείο ήταν τα 6 λάθη όταν κουραζόταν.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 41.211 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ναν έβγαλε ηγετικά χαρακτηριστικά παίρνοντας τις προσπάθειες που έπρεπε σε καθοριστικά σημεία του αγώνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.