ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καμπερίδης στο P24.gr: «Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη – Ελπίζω να έρθει και στα εντός έδρας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος»

Ο συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν, Σάββας Καμπερίδης, μίλησε στο Panathinaikos24.gr και στον Γιώργο Πετρίδη μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο.

Καμπερίδης στο P24.gr: «Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη – Ελπίζω να έρθει και στα εντός έδρας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR απέδρασε με το διπλό (68-76) από την έδρα της Αρμάνι Μιλάνο και πανηγύρισε την 3η συνεχόμενη νίκη του στην Ευρωλίγκα.

Ο εκ των συνεργατών του Εργκίν Αταμάν, Σάββας Καμπερίδης, μίλησε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο Panathinaikos24.gr και στον Γιώργο Πετρίδη και αναφέρθηκε στα στοιχεία που έκριναν τον νικητή, στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και στον κόσμο της ομάδας.

Για την ψυχολογία της ομάδας και τα στοιχεία που χάρισαν τη νίκη στο «τριφύλλι» στο Μιλάνο, είπε ότι «νομίζω ότι η ψυχολογία μας είναι στα ύψη, ειδικά μετά το παιχνίδι με τη Μονακό και έτσι όπως εξελίχθηκε. Η ομάδα αρχίζει και βρίσκει ρυθμό. Κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο ήταν καθοριστικό στοιχείο ο τρόπος που αμυνθήκαμε, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Στην αρχή είχαμε κάποια προβλήματα με το γεγονός ότι οι ψηλοί της Αρμάνι “άνοιγαν” το γήπεδο κι εκεί δεν ήμασταν αρκετά συνεπείς. Νομίζω ότι βρήκαμε τη λύση, παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και νικήσαμε δίκαια».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.766 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απόδοση του Χουάντσο Ερνάνγκομεθ και το αμυντικό πλάνο της ομάδας που έχει περιορίσει τα επιθετικά όπλα των αντιπάλων, όπως ο Μάικ Τζέιμς και ο Σέιβον Σιλντς: «Όπως προανέφερες, ο Χουάντσο ήταν εξαιρετικός. Η ομάδα έχει το βάθος και την ποιότητα για να βρίσκει διαφορετικούς πρωταγωνιστές από παιχνίδι σε παιχνίδι. Όντως θεωρώ ότι η άμυνα στον Σιλντς ήταν πολύ σημαντική. Στα τελευταία παιχνίδια καταφέρνουμε σε έναν αρκετά καλό βαθμό να εκπληρώνουμε τους στόχους που βάζουμε αμυντικά. Πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση. Όπως είπες, το γεγονός ότι μαρκάραμε αρκετά καλά τον Τζέιμς και τον Σιλντς ήταν καθοριστικά για να πάρουμε αυτά τα δύο παιχνίδια».

Όσον αφορά τη διάρκεια που πρέπει να αποκτήσει η ομάδα, τόνισε ότι: «διάρκεια για 40 λεπτά δεν είναι εύκολο να βρεις γιατί οι αγώνες είναι συνεχόμενοι. Σε δύο ημέρες παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Προμηθέα. Αυτό που έχει σημασία είναι να περιορίσουμε τα άσχημα διαστήματα και να μην είναι πολύ άσχημα. Σήμερα (σ.σ. χθες) δεχθήκαμε ένα σερί 9-0 μέσα σε 1,5 λεπτό. Αυτά πρέπει να αποφύγουμε και να μην τρώμε φθηνά καλάθια. Να μπορέσουμε να παίξουμε άμυνα και επίθεση στο “5 εναντίον 5”. Έχουμε την ποιότητα και το βάθος για να είμαστε καλοί σε αυτό».

Για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο πλευρό της ομάδας στο Μονακό και στο Μιλάνο: «Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η προσφορά του, τόσο του ίδιου, όσο και της οικογένειάς του. Τον θέλουμε στο γήπεδο και ελπίζουμε τον έχουμε στο πλευρό μας και στα εντός έδρας παιχνίδια». Τέλος, για την καταπληκτική στήριξη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς ότι έχουμε τους φιλάθλους μας παντού. Παίζουμε… εντός έδρας ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Νιώθουμε τη λαχτάρα που έχουν για διάκριση κι αυτό δίνει επιπλέον κίνητρο στην ομάδα για να είναι καλύτερη και να κερδίζει περισσότερους αγώνες»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.