ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνεντεύξεις

Σταμολάμπρου στο P24: «Έχουμε το μέταλλο του νικητή – Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι πολύ βαριά»

Οι δηλώσεις της Άννας-Νίκης Σταμολάμπρου στο Panathinaikos24.gr μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών.

Σταμολάμπρου στο P24: «Έχουμε το μέταλλο του νικητή - Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι πολύ βαριά»

O Παναθηναϊκός έκανε Χριστουγεννιάτικο δώρο στον κόσμο του, επικρατώντας στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” της Λεωφόορυ με σκορ, 65-61 του Ολυμπιακού παίρνοντας την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, όπου και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Οι “πράσινες” σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, είχαν στο πλευρό τους Παραμονή Χριστουγέννων, τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα στο κλειστό, σπρώχνοντας την ομάδα προς τη δεύτερη νίκη για φέτος απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο.

Μετά το τέλος του ματς, η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, μίλησε στην κάμερα του Panathinaikos24.gr τονίζοντας ότι η ομάδα έχει το μέταλλο του πρωταθλητή και βγάζει αντίδραση σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Μεταξύ άλλων, η κορυφαία Ελληνίδα γκαρντ, υπογράμμισε ότι η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι πολύ… βαριά και οι αθλητές που τη φορούν οφείλουν να την τιμούν, ενώ έκλεισε με ένα μήνυμα προς τον κόσμο τόσο για τη στήριξη, όσο και για τις γιορτές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Άννας Νίκης Σταμολάμπρου

Για τη νίκη στο συναρπαστικό ματς: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Ήταν ένα νοκ-άουτ απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο. Έχουμε ωστόσο το μέταλλο του νικητή με την έννοια του ότι στα δύσκολα αντιστρέφουμε την ψυχολογία και παλεύουμε ως το τέλος.»

Για το που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα φέτος: «Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Πάμε βήμα-βήμα. Ο στόχος μας είναι να κοιτάμε ψηλά. Η φανέλα που φοράμε είναι πολύ βαριά και μόνο που είμαστε Παναθηναϊκός κοιτάμε πάντα ψηλά».

Για τον κόσμο και την αποθέωση προς την ίδια και τις συμπαίκτριες της: «Eίναι απερίγραπτο συναίσθημα δεν χωρούν λέξεις. Όποια λέξη και αν χρησιμοποιήσω νιώθω ότι θα αδικήσω όλα αυτά που νιώθουμε. Σήμερα παραμονή Χριστουγέννων ήταν δίπλα μας και εύχομαι υγεία και καλές γιορτές. Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο».

Η ευχή της για το 2024: «Πρώτα απ’ όλα εύχομαι υγεία. Να είμαστε με τους δικούς μας ανθώπους και να είναι ευτυχισμένοι και ό,τι καλύτερο στη ζωή τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ