ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Αν ο Παναθηναϊκός είναι το σώμα, ο κόσμος είναι η ψυχή…»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον κόσμο που γέμισε το «Παύλος Γιαννακόπουλος» και δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα.

«Αν ο Παναθηναϊκός είναι το σώμα, ο κόσμος είναι η ψυχή…»

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου ευχαριστεί θερμά τους «αιώνια πιστούς» που αποτέλεσαν για ακόμα μια φορά έναν βασικό παράγοντα μιας μεγάλης νίκης. Οι «αιώνια πιστοί» έδειξαν για ακόμα μια φορά ότι είναι οι μοναδικοί οπαδοί στην Ελλάδα που ασχολούνται τόσο ενεργά με τα ερασιτεχνικά τμήματα και αυτό δίνει τεράστια ώθηση σε όλες τις ομάδες και τους/τις αθλητές-τριες του «τριφυλλιού».

Σε ένα ακόμα ματς γέμισαν κάθε γωνιά του κλειστού της Λεωφόρου και ήταν άψογοι στη συμπεριφορά τους.

Η δύναμη του Συλλόγου αναβλύζει από τους υποστηρικτές του και μαζί θα διεκδικήσουμε να κατακτήσουμε τους εναπομείναντες στόχους.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.557 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.