ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Θλίψη στο ελληνικό τραγούδι: Πέθανε ο Βασίλης Καρράς

Ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη

Θλίψη στο ελληνικό τραγούδι: Πέθανε ο Βασίλης Καρράς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου. Ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο διάστημα ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο..

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.355 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βιογραφία Ο Βασίλης Καρράς (πραγματικό όνομα: Βασίλειος Κεσογλίδης) (Κοκκινοχώρι Καβάλας, 12 Νοεμβρίου 1953 -24 Δεκεμβρίου 2023) γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Έχει δύο αδέρφια, τον Δαμιανό και την Αναστασία. Όταν ήταν 10 χρόνων πήγε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Το 1969, σε ηλικία 16 χρονών, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο “Πρόσφυγας” στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, την δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι. Επίσης, είχε εργασθεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποτυπώνεται στο τραγούδι του “Εγώ αγάπη μου, εγώ”. Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη. Οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος Μ’ έχεις Κάνει Αλήτη, που σημείωσε πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή.

Συνεργάστηκε με συνθέτες και στιχουργούς, όπως ο Δημήτρης Ρακιτζής, ο Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Αλέκος Χρυσοβέργης και ο Σπύρος Γιατράς, η Εύη Δρούτσα, ο Πάνος Φαλάρας, ο Χρήστος Δάντης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Χρήστος Νικολόπουλος και πολλοί άλλοι. Έχει κάνει ντουέτα με πολλούς τραγουδιστές όπως η Μαριάνθη Κεφάλα, οι Πυξ Λαξ, η Κωνσταντίνα, η Άντζελα Δημητρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Νίκος Ζωιδάκης, η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Ειρήνη Μερκούρη, η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης καθώς και με τον Γιώργο Κακοσαίο. Με τους περισσότερους από αυτούς έχει συνεργαστεί σε ζωντανά προγράμματα. Επίσης, είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει γράψει τραγούδια για πολλούς τραγουδιστές του ελληνικού τραγουδιού.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.