ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

35 χρόνια ιστορίας του μπάσκετ έγιναν καπνός

Ανήμερα Χριστουγέννων, σε μια γωνιά της Ευρώπης, όλοι έχουν σαστίσει με τη φωτιά που κατέστρεψε την ιστορία. «Είναι μια απόλυτη θλίψη για όλα τα μέλη του κλαμπ».

35 χρόνια ιστορίας του μπάσκετ έγιναν καπνός

«35 χρόνια μπασκετικής ιστορίας μόλις έγινε καπνός. Είδα τα μέλη του επιτελείου να κλαίνε γιατί αντιπροσώπευε κάτι περισσότερο από μια αίθουσα μπάσκετ για εμάς. Έχουμε πολλές αναμνήσεις, έχουμε αγώνες, έχουμε συναισθήματα».

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.