ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μένεις με το στόμα ανοικτό: Η απίστευτη «μεταμόρφωση» της Αθηνάς New York μετά το «Bachelor» (Pics)

Άλλος άνθρωπος.

Μένεις με το στόμα ανοικτό: Η απίστευτη «μεταμόρφωση» της Αθηνάς New York μετά το «Bachelor» (Pics)

Ήρθε δύο χρόνια πριν με σκοπό να βρει τον έρωτα και -γιατί όχι;- και μία επαγγελματική αποκατάσταση στη χώρα από την οποία κατάγονται οι πρόγονοί της. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως σχεδίαζε.

Η επιστροφή της Αθηνάς New York στη βάση της στις ΗΠΑ, μετά τον σύντομο δεσμό της ως νικήτρια του The Bachelor με τον εργένη Αλέξη Παππά, έγινε πριν αρκετό καιρό με τα ίχνη της να έχουν χαθεί από τη δημοσιότητα.

Στο πέρασμα αυτό του χρόνου όμως η Αθηνά αποφάσισε να αλλάξει πολλά και να μας ξανασυστηθεί ως τελείως άλλος άνθρωπος. Λογικό αφού πλέον είναι αγνώριστη σε σχέση με την ξανθιά ηθοποιό που μέσα στη δεύτερη καραντίνα έγινε το κεντρικό πρόσωπο ενός ριάλιτι με σενάριο.

Ανατροπή: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς!
Ανατροπή: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς! 256.696 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε την εντυπωσιακή της αλλαγή εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...