ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παίρνει παίκτη πριν τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR ο Ερυθρός Αστέρας

Ανακατατάξεις στον Ερυθρό Αστέρα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Παίρνει παίκτη πριν τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR ο Ερυθρός Αστέρας

Ανακατατάξεις στον Ερυθρό Αστέρα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Σχεδόν δυο μήνες μετά την άφιξη του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο αλλά και τις αποχωρήσεις παικτών με τελευταία εκείνη του Όγκνιεν Κούζμιτς, η ομάδα του Βελιγραδίου φαίνεται πως θα κάνει και μια προσθήκη στο ρόστερ της πριν από το ΟΑΚΑ!

Ο λόγος για τον Νίκολα Τόπιτς, ο οποίος αποχώρησε το 2022 και είναι ένας άκρως ταλαντούχος γκαρντ γεννημένος το 2005.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 38.051 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επιστροφή του δεν έχει κλείσει, ωστόσο και να συμβεί κάτι τέτοιο δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Πέμπτης (28/12) στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.