ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Άκρως θετικό το πρόσημο για Γιοβάνοβιτς, αγαπήθηκε δικαίως όσο λίγοι – Ρίσκο, αλλά σπουδαίο όνομα ο Τερίμ»

Το δικό του σχόλιο για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού έκανε ο Διονύσης Δεσύλλας.

Δεσύλλας: «Άκρως θετικό το πρόσημο για Γιοβάνοβιτς, αγαπήθηκε δικαίως όσο λίγοι - Ρίσκο, αλλά σπουδαίο όνομα ο Τερίμ»

Ο ρεπόρτερ των πράσινων, Διονύσης Δεσύλλας, τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δικαίως αγαπήθηκε αφού είναι άκρως επιτυχημένη η θητεία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, μίλησε και για την μετάβαση από τον Σέρβο τεχνικό στον Φατίχ Τερίμ.

«Είναι μια ξαφνική απόφαση, αφού δεν είχε διαρρεύσει κάτι. Δεν ήθελε η ιδιοκτησία και η διοίκηση να μαθευτεί κάτι, γι’ αυτό και τα νέα βγήκαν από την Τουρκία.

Είναι σωστή ή λανθασμένη απόφαση; Θα φανεί στην πορεία. Η προσωπική μου γνώμη μου είναι πως θα έπρεπε ο Γιοβάνοβιτς να μείνει ως το τέλος της σεζόν.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.032 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι άκρως θετικό το πρόσημο του Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό. Είναι μια αλλαγή σελίδας, ο Ιβάν αγαπήθηκε όσο λίγοι και δικαίως. Του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά του, έκανε σωστά και λάθη, αλλά το πρόσημο ασφαλώς και είναι θετικό. Ξεχώρισε, πέρα από προπονητής ως άνθρωπος για την ποιότητα του χαρακτήρα του», είπε μεταξύ άλλων για τον Σέρβο.

Για την επόμενη ημέρα με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο, τόνισε: «Όσον αφορά τη μετάβαση στον πάγκο, μία και μοναδική ανάγνωση υπάρχει: Ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι ρίσκο όταν αλλάζεις προπονητή μέσα στη σεζόν, μόνο αν πάρεις το πρωτάθλημα θα σου βγει το ρίσκο.

Ο Φατίχ Τερίμ έχει μεγάλη καριέρα και μια μεγάλη θητεία στους πάγκους, ξέρει πως να φτιάχνει ομάδες που θα πάρει το πρωτάθλημα και γι αυτό πήγε στην επιλογή του Τούρκου προπονητή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.