Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση του Φατίχ Τερίμ (pics)

Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση του Φατίχ Τερίμ (pics)

Την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Φατίχ Τερίμ - Δείτε φωτορεπορτάζ από το Κορωπί.

Την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Φατίχ Τερίμ – Δείτε φωτορεπορτάζ από το Κορωπί.

Ο νέος προπονητής του Τριφυλλιού παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές και στο επιτελείο του τμήματος από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Παπαδημητρίου.

Ακολούθως, ο Φατίχ Τερίμ είχε μία δεκάλεπτη ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσέριν, Τζούριτσιτς, ενώ θεραπεία έκαναν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version