ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς σε παίκτες: «Να πάρετε το πρωτάθλημα και θα το χαρώ πιο πολύ απ’ όλους»

Η τελευταία ομιλία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι ευχές για πρωτάθλημα και η… απαίτηση να συνεργαστούν το ίδιο καλά με τον Φατίχ Τερίμ.

Γιοβάνοβιτς σε παίκτες: «Να πάρετε το πρωτάθλημα και θα το χαρώ πιο πολύ απ’ όλους»

Η τελευταία ομιλία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι ευχές για πρωτάθλημα και η… απαίτηση να συνεργαστούν το ίδιο καλά με τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Σέρβος προπονητής αποχαιρέτησε τους παίκτες με την τελευταία του ομιλία στο Κορωπί.

Ο Γιοβάνοβιτς ευχήθηκε να πάρουν το πρωτάθλημα και ζήτησε να έχουν καλή συνεργασία με τον νέο τεχνικό.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.381 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σέρβος τεχνικός είπε στους ποδοσφαιριστές:

«Όπως γνωρίζετε δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο προπονητή, είστε η ομάδα μου. Μαζί πετύχαμε πολλά. Την πρώτη χρονιά πήραμε το Κύπελλο, την δεύτερη φτάσαμε μια ανάσα από το πρωτάθλημα, φέτος επιστρέψαμε στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε πέρσι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εύχομαι να το πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους. Θέλω να σας ζητήσω κάτι. Όσο καλά συνεργαζόμασταν μαζί, το ίδιο καλή να είναι η συνεργασία σας και με τον νέο προπονητή. Να τον βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γιατί αυτό που μετρά είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του». Ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ως αρχηγός, πήρε τον λόγο μετά την ομιλία του Γιοβάνοβιτς και ευχαρίστησε τον έμπειρο προπονητή εκ μέρους των ποδοσφαιριστών.

Μετά την ομιλία του Γιοβάνοβιτς, τον λόγο πήρε ως αρχηγός ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ευχαρίστησε από την πλευρά των ποδοσφαιριστών τον Σέρβο τεχνικό για την προσφορά του στην ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.