ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ευρωεκλογές: Αυτό είναι το ποσοστό που τελειώνει τον Κασσελάκη απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ

Δύσκολα τα πράγματα...

Ευρωεκλογές: Αυτό είναι το ποσοστό που τελειώνει τον Κασσελάκη απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής θα περάσει τις γιορτές ο Στέφανος Κασσελάκης, για να αδειάσει το μυαλό του και να καθαρίσει τις σκέψεις του ύστερα από τη φουρτούνα που πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους μήνες, με τη διάσπαση και τις αποχωρήσεις.

Θα του χρειαστεί ξεκούραση, η αλήθεια είναι, καθώς η προεκλογική περίοδος των ευρωεκλογών πλησιάζει επικίνδυνα, και ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα να πάρει δημοσκοπικά τα πάνω του.

Όχι μόνο αυτό, αλλά κινδυνεύει τόσο να χάσει τη δεύτερη θέση, αλλά και να πέσει σε μονοψήφια ποσοστά, ύστερα από πολλά χρόνια.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.909 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε λεπτομέρειες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.