ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σκληρά παζάρια Παναθηναϊκού και Τράμπζονσπορ για Μπακασέτα»!

Σε σκληρό «πόκερ» φαίνεται πως έχει μετατραπεί, σύμφωνα με τους Τούρκους, η διαπραγμάτευση Παναθηναϊκού & Τράμπζονσπορ για τον Τάσο Μπακασέτα!

«Σκληρά παζάρια Παναθηναϊκού και Τράμπζονσπορ για Μπακασέτα»!

Σε σκληρό «πόκερ» φαίνεται πως έχει μετατραπεί, σύμφωνα με τους Τούρκους, η διαπραγμάτευση Παναθηναϊκού & Τράμπζονσπορ για τον Τάσο Μπακασέτα!

Το όνομα του αρχηγού της Εθνικής ομάδας, προέκυψε αμέσως μετά από τις εξελίξεις με τον Φατίχ Τερίμ, από το τουρκικό στρατόπεδο, με τα Μέσα της γειτονικής χώρας να θεωρούν τη μετακίνηση του παίκτη στον Παναθηναϊκό ως βέβαια!

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «trabzonhaber.com» αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις είναι πολύ σκληρές ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν πως: «Ενώ ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, η διοίκηση της Τραμπζονσπόρ ζήτησε 3 εκατ. ευρώ. Συνεχίζονται οι εντατικές διαπραγματεύσεις με την ελληνική ομάδα. Οι δύο ομάδες αναμένεται να καταλήξουν σε συμφωνία περίπου στα 2 εκατ. ευρώ».

Ο Μπακασέτας έχει απορρίψει ήδη τρεις προτάσεις για ανανέωση με την Τράμπζονσπορ ενώ από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, μιας και μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.