ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γκέκας για Φατίχ Τερίμ: «Θα δώσει άλλη διάσταση στον Παναθηναϊκό – Πρέπει να μπει στον χαρακτήρα της ομάδας»

O πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φάνης Γκέκας, μίλησε σε τουρκικό Μέσο ενημέρωσης για την έλευση του Φατίχ Τερίμ.

Γκέκας για Φατίχ Τερίμ: «Θα δώσει άλλη διάσταση στον Παναθηναϊκό - Πρέπει να μπει στον χαρακτήρα της ομάδας»

Για την πρόσληψη Τερίμ στον Παναθηναϊκό μίλησε στην εφημερίδα Hurriyet ο άλλοτε Έλληνας διεθνής, Φάνης Γκέκας, που αγωνίστηκε στην Τουρκία στις Σάμσουνσπορ, Ακίσασπορ, Κόνια, Εσκίσεχιρ και Σίβασπορ.

Aναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεν χρειάζεται να πούμε ποιος είναι ο προπονητής Φατίχ Τερίμ. Νομίζω ότι είναι ένα σημαντικό πρόσωπο για όλη την Τουρκία, τόσο ως προπονητής όσο και ως άνθρωπος. Όπως όλοι στην Τουρκία, τον σέβομαι πολύ και ως προπονητή και ως άνθρωπο», επισήμανε.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Φατίχ Τερίμ απέκτησε μεγάλη εμπειρία σε μεγάλες ομάδες. Κατέκτησε επίσης 8 πρωταθλήματα Super League και 1 Κύπελλο UEFA με τη Γαλατασαράι. Νομίζω ότι αυτά θα δώσουν άλλη διάσταση στον Παναθηναϊκό, τόσο σε επίπεδο προσωπικότητας όσο και σε επίπεδο ονόματος», ανέφερε ακόμη.

«Ο Τερίμ έχει μεγάλη εμπειρία σε όλα τα επίπεδα. Έχει ένα όνομα που κουβαλάει στην Τουρκία και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος τον σέβεται πολύ. Είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και μεγάλο όνομα ως προπονητής. Ωστόσο, ο Φατίχ Τερίμ πρέπει να μπει στον χαρακτήρα της ομάδας του Παναθηναϊκού. Γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλες προσδοκίες. Του εύχομαι καλή επιτυχία», κατέληξε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.