ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Λεσόρ η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού

Ο Λεσόρ χτύπησε στην μέση στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, ύστερα από μια «άτσαλη» πτώση του στο παρκέ και δεν μπόρεσε να προπονηθεί σε... φουλ ρυθμούς αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του κόουτς Αταμάν για την «μάχη» με το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Με Λεσόρ η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού

Έτσι, μοναδική απουσία του «τριφυλλιού» παραμένει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος πάντως βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Αναλυτικά οι δωδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός Aktor (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.677 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ερυθρός Αστέρας (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Λαζάρεβιτς, Τεόντοσιτς, Χάνγκα, Νταβίντοβατς, Μίτροβιτς, Λάζιτς, Σιμόνοβιτς, Τόμπι, Μπολομπόι, Νέντοβιτς, Γκριεντράιτις, Ντος Σάντος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.