ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλούκας: «Έχει φτιάξει κάτι εξαιρετικό ο πρόεδρος – Ο Παναθηναϊκός στοχεύει ψηλά από την αρχή ως το τέλος»

Οι δηλώσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκου AKTOR, Κώστα Σλούκα, μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα.

Σλούκας: «Έχει φτιάξει κάτι εξαιρετικό ο πρόεδρος - Ο Παναθηναϊκός στοχεύει ψηλά από την αρχή ως το τέλος»

Ο Κώστας Σλούκας είχε ξανά εξαιρετική αναλογία σε πόντους (9) και ασίστ (7), βοηθώντας τον Παναθηναϊκό να κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο αρχηγός των πρασίνων βρέθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του μετά το τέλος του αγώνα στην αίθουσα VIP μαζί με τον κόσμο της ομάδας για λίγα λεπτά, μερικές φωτογραφίες και πολλά χαμόγελα.

«Έχει φτιάξει κάτι εξαιρετικό εδώ ο πρόεδρος» σχολίασε σχετικά ο Σλούκας στη Nova και πρόσθεσε: «Προσπαθεί να φέρει τον κόσμο και τα παιδιά στο γήπεδο. Είναι μια μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να στηριχτεί απ’ όλους» δήλωσε αρχικά.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.415 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και για το παιχνίδι ανέφερε: «Το ελέγξαμε από την αρχή ως το τέλος. Θα έλεγα πως ήταν μια επαγγελματική νίκη και νομίζω πως είμαστε σχετικά ευχαριστημένοι από τον πρώτο γύρο της Εuroleague.

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει ψηλά από την αρχή ως το τέλος. Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις ομάδες, είμαστε νέα ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από το σύνολο και μόνο βήματα προς τα μπροστά θέλουμε να κάνουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.