ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος σε Νίνο: «Θα είναι παράνοια, θα το πάω μέχρι τέλους» (Vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με «χτύπημα» μέσω Instagram, απάντησε στον γνωστό τραγουδιστή Νίνο, για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, λέγοντας ότι θα το πάει.... μέχρι τέλους!

Γιαννακόπουλος σε Νίνο: «Θα είναι παράνοια, θα το πάω μέχρι τέλους» (Vid)

Ο Παναθηναϊκός AKTOR σε ένα γεμάτο και γιορτινό ΟΑΚΑ, έκανε το καθήκον του επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα, 82-65, για τη 17η αγωνιστική της Euroleague φτάνοντας στο 10-7 το ρεκόρ του και έκλεισε τον πρώτο γύρο στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι “πράσινοι” αγωνίστηκαν σε ένα γιορτινό και άκρως εντυπωσιακό ΟΑΚΑ με νέα φώτα, το οποίο θύμιζε κάτι από… NBA, με τα φώτα να “πέφτουν” στο παρκέ και να είναι λιγότερα στις κερκίδες, ενώ υπήρχε και ένα εντυπωσιακό σόου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με «χτύπημα» μέσω Instagram, απάντησε στον γνωστό τραγουδιστή Νίνο, για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, λέγοντας ότι θα το πάει…. μέχρι τέλους!

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 37.265 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού AKTOR, λέει στον καλό του φίλο πως «ακόμα δεν έχεις δει τίποτα», αφού τα έργα που γίνονται στο κλειστό του ΟΑΚΑ έχουν σχεδιαστεί εδώ και αρκετό καιρό, όμως στο τέλος θα είναι «μια παράνοια» που θα ικανοποιεί και τον πλέον απαιτητικό φίλο της ομάδας.

«Φίλε Νίνο όντως ήταν ωραία χθες στο γήπεδο και εγώ που το είδα από την τηλεόραση. Thank you. Αλλά δεν έχεις δει τίποτα. Τρία χρόνια στο Σούνιο σαν τα λέγκο έχει σχεδιαστεί όλο αυτό το πράγμα. Και δεν έχεις δει τίποτα ακόμα. Στο τέλος θα είναι μία παράνοια, διότι θα το πάω μέχρι τέλους»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.