ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κρίσιμη ημέρα για Μπακασέτα στην Τράμπζονσπορ»

Τα τουρκικά ΜΜΕ, αναφέρουν ότι ο Τάσος Μπακασέτας θα κάνει σήμερα (29/12) το καθοριστικό ραντεβού με την Τράμπζονσπορ αναφορικά με την ανανέωση, ή μη του συμβολαίου του.

«Κρίσιμη ημέρα για Μπακασέτα στην Τράμπζονσπορ»

Κρίσιμη ημέρα για το μέλλον του Τάσου Μπακασέτα!

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, ο οποίος έγινε το πρώτο όνομα που απασχόλησε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τους Τούρκους, επί εποχής Φατίχ Τερίμ, αναμένεται σήμερα να έχει συνάντηση δια εκπροσώπησης από τον ατζέντη του με την ομάδα της Τραπεζούντας.

Βασικό θέμα σε αυτή τη συνάντηση θα είναι φυσικά η ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Μπακασέτας έχει ήδη απορρίψει τρεις προτάσεις ανανέωσης οι οποίες του έχουν κατατεθεί από την ομάδα, την στιγμή που τα τουρκικά Μέσα, “οργιάζουν” σχετικά με τη μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό, μιλώντας για τελειωμένη μεταγραφή και ένα ποσό που θα φτάσει τα 2 εκατ. ευρώ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι ο Τάσος Μπακασέτας, δεν έχει τοποθετηθεί αναφορικά με όσα έχουν ακουστεί από την Τουρκία, περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού, ωστόσο η ημέρα για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό είναι κρίσιμη, σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του στην Τράμπζονσπορ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.