ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ίωση ο Σένκεφελντ – Σκληρή δουλειά στο Κορωπί

Χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, συνεχίστηκε υπό την καθοδήγηση του Φατίχ Τερίμ, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Ίωση ο Σένκεφελντ - Σκληρή δουλειά στο Κορωπί

Την τρίτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ, συνέχισαν ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (3/1/24) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Ο Τούρκος τεχνικός έβαλε και πάλι τους ποδοσφαιριστές του να προπονηθούν σε υψηλή ένταση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο ρόλο.

Ωστόσο, ο Φατίχ Τερίμ μέτρησε την απουσία του Μπαρτ Σένκεφελντ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ κανονικά στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ. Φίλιπ Τζούριτσιτς και Άνταμ Τσέριν συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ θεραπεία ακολούθησαν Πάλμερ Μπράουν και Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

Συνεχίστηκε σε υψηλή ένταση υπό την καθοδήγηση του Φατίχ Τερίμ η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους. Το προπονητικό πρόγραμμα της Παρασκευής περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Απών λόγω ίωσης ήταν ο Σένκεφελντ, ενώ προπονήθηκε κανονικά ο Κλεϊνχέισλερ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Τσέριν και ο Τζούριτσιτς, ενώ συνέχισαν τη θεραπεία τους ο Πάλμερ – Μπράουν και ο Μάγκνουσον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.