Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ίωση ο Σένκεφελντ – Σκληρή δουλειά στο Κορωπί

Χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, συνεχίστηκε υπό την καθοδήγηση του Φατίχ Τερίμ, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Την τρίτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ, συνέχισαν ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (3/1/24) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Ο Τούρκος τεχνικός έβαλε και πάλι τους ποδοσφαιριστές του να προπονηθούν σε υψηλή ένταση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο ρόλο.

Ωστόσο, ο Φατίχ Τερίμ μέτρησε την απουσία του Μπαρτ Σένκεφελντ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ κανονικά στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ. Φίλιπ Τζούριτσιτς και Άνταμ Τσέριν συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ θεραπεία ακολούθησαν Πάλμερ Μπράουν και Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

Συνεχίστηκε σε υψηλή ένταση υπό την καθοδήγηση του Φατίχ Τερίμ η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους. Το προπονητικό πρόγραμμα της Παρασκευής περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Απών λόγω ίωσης ήταν ο Σένκεφελντ, ενώ προπονήθηκε κανονικά ο Κλεϊνχέισλερ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Τσέριν και ο Τζούριτσιτς, ενώ συνέχισαν τη θεραπεία τους ο Πάλμερ – Μπράουν και ο Μάγκνουσον.

Exit mobile version