ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έτσι κατέληξε στην απόφαση απόκτησης του Λημνιού

Ο Δημήτρης Λημνιός αποτελεί την πρώτη χειμερινή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Έτσι κατέληξε στην απόφαση απόκτησης του Λημνιού

Οι “πράσινοι”, πλην της μεγάλης ανάγκης που έχουν για στόπερ, θέλουν να ενισχύσουν τον ελληνικό τους κορμό. Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων, αποφάσισαν να κινηθούν για τον Δημήτρη Λημνιό και σήμερα να ανακοινώσουν την απόκτησή του με τον παίκτη να φοράει τα πράσινα για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Η περίπτωση δουλευτηκε από τον καιρό που ήταν στην τεχνική ηγεσία ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος και είχε πει το “ναι” για την απόκτησή του. Ο 25χρονος ψάχνει ένα δυναμικό comeback, μετά τον τραυματισμό που τον είχε πάει πίσω και στο “τριφύλλι” πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του και την αξία του.

Η μεταγραφή αυτή δεν έχει να κάνει με επιλογή Τερίμ. Ο Τούρκος, φυσικά, ρωτήθηκε και έδωσε τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει η μετακίνηση του παίκτη στον Παναθηναϊκό.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λημνιός θα έρθει στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.