ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λημνιός: «Ανυπομονώ να παίξω ξανά στην πατρίδα μου»

Οι πρώτες δηλώσεις του Λημνιού μετά την έλευσή του στο τριφύλλι.

Λημνιός: «Ανυπομονώ να παίξω ξανά στην πατρίδα μου»

Ο Έλληνας εξτρέμ λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, αποχαιρέτησε την πρώην πλέον ομάδα του, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως ανυπομονεί να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό αλλά και να ενισχύσει την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά ο 25χρονος εξτρέμ ανέφερε:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να μπορώ να παίξω στην ομάδα μου και να διεκδικήσω μια θέση στην Εθνική ομάδα. Η Ελλάδα έχει ακόμα ευκαιρία να παίξει στο Euro και θέλω να τη βοηθήσω να τα καταφέρει. Ανυπομονώ να παίξω ξανά στην πατρίδα μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, όλους τους εμπλεκομένους και τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. Ελπίζω να τα πάει καλά η Κολωνία στο δεύτερο μισό της σεζόν ώστε να παραμείνει στην Bundesliga».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.