ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Υποχρεωμένος να ζήσει την επόμενη μέρα και να αλλάξει επίπεδο

Οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών, η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και όλα όσα συνέβησαν ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον, σημασία για τον Παναθηναϊκό έχει μόνο το "αύριο".

Παναθηναϊκός: Υποχρεωμένος να ζήσει την επόμενη μέρα και να αλλάξει επίπεδο

Οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών, η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και όλα όσα συνέβησαν ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον, σημασία για τον Παναθηναϊκό έχει μόνο το “αύριο”.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του “τριφυλλιού”. Δικαίως. Ο Σέρβος αυτά τα 2,5 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, την έβαλε ξανά στην κανονικότητά της, ένωσε τον κόσμο και με την ποιότητα χαρακτήρα του και το ήθος του αποτέλεσε ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για όλα τα παραπάνω δεν μπορεί να αμφιβάλλει κανείς.

Η ξαφνική απόλυσή του σόκαρε την κοινή γνώμη κι αυτό είναι μια πραγματικότητα. Από τις 26 Δεκεμβρίου και μετά η συζήτηση όλης της αθλητικής επικαιρότητας περιστρέφεται γύρω από τον Παναθηναϊκό. Έναν Παναθηναϊκός που προχώρησε σε αλλαγή προπονητή μεσούσης της σεζόν και που από εδώ και πέρα οφείλει να κοιτάξει μπροστά.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.503 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ολα όσα συνέβησαν αναλύθηκαν. Καταγράφηκαν τα πάντα, όπως και όλες οι απόψεις. Πλέον, σημασία έχει το “από εδώ και πέρα”.

Το “τριφύλλι” είναι υποχρεωμένο να ζήσει τη δική του επόμενη μέρα και να περάσει στο επόμενο level. Οτιδήποτε άλλο θα είναι καταστροφικό και μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Έχοντας έναν προπονητή με τεράστιο όνομα και εμπειρία, όπως είναι ο Φατίχ Τερίμ, κάνοντας την πρώτη χειμερινή μεταγραφή με την απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού και δουλεύοντας τον σχεδιασμό, το κλαμπ πρέπει να προχωρήσει.

Με πολύ μεγάλο στόχο για φέτος το πρωτάθλημα και με το βλέμμα στη συνεχιζόμενη ποδοσφαιρική εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός μόνο μπροστά πρέπει να κοιτάζει. Το… πρώτο ταμείο θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Εκεί θα δούμε αν το “τριφύλλι” θα έχει επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας και αν όλο αυτό το ηλεκτροσόκ αποδώσει. Τα υπόλοιπα, θα φανούν στην πορεία και αφορούν τη διαρκή πρόοδο ενός κλαμπ και το μεγάλωμά του σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ας πούμε για μια ακόμη φορά όλοι μας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σπουδαίο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και εις το επανιδείν. Ποτέ δεν ξέρεις. Και ας καλωσορίσουμε τον μεγάλο Φατίχ Τερίμ με μια μεγάλη ευχή: Καλή επιτυχία κόουτς και να φτάσεις με τον Παναθηναϊκό σε αυτό που πάντα είχες στην προπονητική σου καριέρα: ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.