ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μάικ Τζέιμς: “Ποιο deal με τον Ολυμπιακό;”

Ανάρτηση του Μάικ Τζέιμς στο twitter και απάντηση για τα σενάρια Ολυμπιακού το καλοκαίρι που πέρασε.

Μάικ Τζέιμς:

Ο Τζέιμς βρέθηκε σε μεταγραφικά σενάρια το καλοκαίρι του 2023. Ο Αμερικανός γκαρντ φέρεται να ήταν δυσαρεστημένος στο Πριγκιπάτο από την άφιξη του σταρ Κέμπα Ουόκερ και «ψάχτηκε» προκειμένου να αποχωρήσει. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δε συνέβη με τον Τζέιμς να παρουσιάσει το γνωστό καλό του πρόσωπο με τη Μονακό.

Το καλοκαίρι γράφτηκαν πολλά για τον Ολυμπιακό. Πλήθος δημοσιευμάτων ανέφερε τον Τζέιμς “κλεισμένο” από τους Πειραιώτες. Ωστόσο, ο ίδιος διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο κάτι τέτοιο.

Ο Αμερικανός τοποθετήθηκε μέσω social media για όσα γράφτηκαν το καλοκαίρι. Ένας χρήστης του Twitter, λοιπόν, έγραψε: «Φίλοι του Παναθηναϊκού μην ξεχνάτε το deal με τον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε πως θα διαλύσουμε την ομάδα τους».

Τι συνέβη μεταξύ Κάνααν και οπαδών στο τέλος του αγώνα
Τι συνέβη μεταξύ Κάνααν και οπαδών στο τέλος του αγώνα 12.896 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε αναφέροντας: «Ποιο deal; Διαβάζεις πράγματα στο διαδίκτυο και νευριάζεις; Αν νευριάζεις για τέτοια πράγματα τότε προχώρα παρακάτω. Δεν με πληγώνεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.