ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θετικός ο Κουρμπέλης για τον Ολυμπιακό, έχει πρόταση από τους Πειραιώτες»

Τουρκικό Μέσο θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη από την Τράμπζονσπορ και βάζει στο κάδρο τον Ολυμπιακό!

«Θετικός ο Κουρμπέλης για τον Ολυμπιακό, έχει πρόταση από τους Πειραιώτες»

Τουρκικό Μέσο θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη από την Τράμπζονσπορ και βάζει στο κάδρο τον Ολυμπιακό!

Η ιστοσελίδα «trabzonx.com», που ασχολείται με το ρεπορτάζ της ομάδας της Τραπεζούντας αναφέρει ότι ο πρώην χαφ του Παναθηναϊκού έχει λάβει πρόταση από τον Ολυμπιακό και δεν είναι αρνητικός στην προοπτική!

Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει το εξής: «Ο Κουρμπέλης ήταν θετικός στην πρόταση που έλαβε από τον Ολυμπιακό, μία από τις σημαντικές ομάδες της χώρας του, καθώς δεν μπορούσε να αγωνιστεί για μεγάλο διάστημα της μέχρι τώρα σεζόν και συνήθως καθόταν στον πάγκο».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.395 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ παρουσιάζει ως σίγουρη την αποχώρηση του διεθνούς χαφ από την Τράμπζονσπορ, τονίζοντας πως «ο Κουρμπέλης είναι βέβαιο ότι θα έχει μια σύντομη ζωή στην Τράμπζον. Το επιτελείο της Τράμπζον χαιρετίζει επίσης την αποχώρηση του Έλληνα παίκτη, που θέλει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και όχι τα χρήματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.