ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Δεν έχει φτάσει στο ”πικ” της απόδοσης του ο Παναθηναϊκός AKTOR – ‘Εχει τρομερά περιθώρια βελτίωσης»

Tα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, από τον Γιώργο Πετρίδη.

Πετρίδης: «Δεν έχει φτάσει στο ''πικ'' της απόδοσης του ο Παναθηναϊκός AKTOR - 'Εχει τρομερά περιθώρια βελτίωσης»

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του μπασκετικού Παναθηναϊκού, μετέφερε o Γιώργος Πετρίδης.

Αρχικά στάθηκε στην επικείμενη αποχώρηση του Κάιλ Γκάι λέγοντας: «Φανερό ότι δεν υπολογιζόταν ο Γκάι, από την στιγμή που βγήκε και από την επτάδα των ξένων. Μετά και την προσθήκη του Ναν και όλη την ποιότητα ήταν λογικό ότι θα πάει πίσω ο Γκάι σε χρόνο συμμετοχής.»

Στη συνέχεια μίλησε για τη φόρμα που βρίσκονται οι «πράσινοι», αλλά και για τις δυο δύσκολες αναμετρήσεις για τη Euroleague, με Μπασκόνια και Βαλένθια: «Σε καλό φεγγάρι με πολλή ψυχολογία. Δεν έχει φτάσει ακόμα στο πικ του. Έχει τρομερά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Καταλαβαίνει τα ατού και τα περιορίζει ο Παναθηναϊκός AKTOR. Παλεύει και στην άμυνα. Όλοι οι παίκτες δίνουν το 100%. Υπάρχει διάθεση στην άμυνα. Θα δώσει πολλά και ο Παπαπέτρου. Μετά τα ματς στην Ισπανία με Μπασκόνια και Βαλένθια, θα μπει λογικά σε κανονικούς ρυθμούς».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 27.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Tέλος για τα μεταγραφικά, υπογράμμισε: «Δύσκολο για Ντόρσεϊ. Δεν μπορεί να “πειράξει” κάτι επιτυχημένο ο Παναθηναϊκός σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού του. Είναι ένα παιδί που θέλει την μπάλα στα χέρια του και να σουτάρει. Και του Μίχαιλιουκ δύσκολο. Δεν του λείπει του Παναθηναϊκού παίκτης εκεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.