ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Mπήκε» ο Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ανάρρωσε πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπώρησε και πήρε μέρος κανονικά στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού για το 2023.

Παναθηναϊκός: «Mπήκε» ο Σένκεφελντ

Την τελευταία τους προπόνηση για το 2023 πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το πρωί της Κυριακής στο Κορωπί!

Οι “πράσινοι” λίγες ώρες μετά το δείπνο του Σαββάτου, βρέθηκαν στο “Γεώργιος Καλαφάτης” εκεί όπου το “παρών” έδωσε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ ο οποίος ανάρρωσε πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Τσέριν, Τζούριτσιτς, ενώ τη θεραπεία τους συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Φατίχ Τεριμ δεν “χαρίστηκε” στους ποδοσφαιριστές του καθώς το πρόγραμμα και πάλι ήταν σε υψηλές ταχύτητες και περιελάμβανε, προθέρμανση, rondo, παιχνίδια τεσσάρων ομάδων σε μικρές εστίες και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης»… αποχαιρέτησαν το 2023 οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Στην τελευταία προπόνηση του έτους οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ακολούθησαν παιχνίδια τεσσάρων ομάδων σε μικρές εστίες και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Τσέριν, Τζούριτσιτς. Θεραπεία έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.