ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Παλάσιος και Σένκεφελντ – Επέστρεψαν Τσέριν και Τζούριτσιτς!

Ποδαρικό με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο έκανε ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί, καθώς Παλάσιος και Σένκεφελντ εγκατέλειψαν με τραυματισμό την προπόνηση, σε αντίθεση με τον Τζούριτσιτς και τον Τσεριν που προπονήθηκαν κανονικά!

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Παλάσιος και Σένκεφελντ - Επέστρεψαν Τσέριν και Τζούριτσιτς!

Κακό ποδαρικό στο 2024 για τον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν για πρώτη φορά τη νέα χρονιά στο Κορωπί, ενόψει και της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη στη Λεωφόρο για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν καλά καθώς ο Φατίχ Τερίμ είδε τον Σεμπάστιαν Παλάσιος και τον Μπαρτ Σένκεφελντ να εγκαταλείπουν την προπόνηση.

Ο Αργεντινός υπέστη θλάση στον υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού και τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ενώ ο Ολλανδός στόπερ χάνει σίγουρα το ματς με τον ΠΑΣ!

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα Φίλιπ Τζούριτσιτς και Άνταμ Τσέριν μπήκαν κανονικά στο πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν θα υπολογίζονται από τον Τούρκο τεχνικό.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Με δύο θετικά και δύο αρνητικά νέα ξεκίνησε το 2024 στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. Το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς οι Πράσινοι προπονήθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης», φτάνοντας πια στην κορύφωση της προετοιμασίας για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο πρόγραμμα επέστρεψαν, ξεπερνώντας τον τραυματισμό τους οι Τζούριτσιτς, Τσέριν. Αντίθετα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης εγκατέλειψαν με τραυματισμό οι Παλάσιος, Σένκεφελντ. Ο Αργεντινός μέσος υπέστη θλάση στον υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Ολλανδός αμυντικός υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική και θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.