ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Έφαγε» τον Κασσελάκη: Το πρόσωπο-έκπληξη που γκούγκλαραν περισσότερο οι Έλληνες το 2023 (Vid)

Κι όμως, δεν είναι αυτός που φαντάζεστε...

«Έφαγε» τον Κασσελάκη: Το πρόσωπο-έκπληξη που γκούγκλαραν περισσότερο οι Έλληνες το 2023 (Vid)

«Προσγειώθηκε» σαν πολιτικός κομήτης στα μέρη μας, από το… πουθενά θα μπορούσε να πει κανείς, και μέσα σε πάρα πολύ μικρό διάστημα κατάφερε όχι μόνο να μπει δυνατά στη διεκδίκηση της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να υπερκεράσει, εν τέλει, το «εμπόδιο» της Έφης Αχτσιόγλου, κερδίζοντας τις εσωκομματικές εκλογές και διαδεχόμενος τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο (γνωστός πια) πολιτικός ήταν το πρόσωπο εκείνο που για ένα δίμηνο σχεδόν μονοπωλούσε το ενδιαφέρον σύσσωμης της ελληνικής γνώμης και με δεδομένο πως ελάχιστοι γνώριζαν το παρελθόν του το γκουγκλάρισμα πήγε… σύννεφο.

Άρα, η νο1 θέση του πιο «γκουγκλαρισμένου» ατόμου στην Ελλάδα του ανήκει, σωστά; Λάθος!

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 11.058 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε ποιος κέρδισε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.