ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Παναθηναϊκός για Μπρούνο Γουίλσον»

Έγκυρη πορτογαλική ιστοσελίδα, αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανοικτά «ραντάρ» για τον 27χρονο στόπερ της Βιζέλα, Μπρούνο Γουίλσον.

«Παναθηναϊκός για Μπρούνο Γουίλσον»

Νέο όνομα, αλλά αυτή τη φορά από Πορτογαλία για τον Παναθηναϊκό!

Μετά τη σωρεία δημοσιευμάτων από Τουρκία, για πάικτες που γνωρίζει ο Φατίχ Τερίμ από τη Super Lig, η «ΑBola» αναφέρει ότι το «τριφύλλι», εξετάζει την περίπτωση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού της Βιζέλα, Μπρούνο Γουίλσον.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι «πράσινοι» έχουν εντυπωσιαστεί από τις φετινές εμφανίσεις του Ίβηρα στόπερ ο οποίος μάλιστα, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και της Σταντάρ Λιέγης!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.058 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024 και ο ποδοσφαιριστής έχει το δικαίωμα να διαπραγματευθεί με όποια ομάδα επιθυμεί προκειμένου να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, ο Μπρούνο Γουίλσον, έχει χάσει μόλις δύο από τα 19 ματς της Βιζέλα τη φετινή περίοδο και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και των τριών προπονητών που έχουν καθίσει στον πάγκο της πορτογαλικής ομάδας.

Μεταξύ άλλων ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, έχει αγωνιστεί σε Σπόρτινγκ, Μπράγκα, Τοντέλα και Τενερίφη μετρώντας συνολικά 212 ματς καριέρας και 10 γκολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.