ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέο δημοσίευμα για Μπερνάρ: «Αποχωρεί στις αρχές του 2024»

Νέα σενάρια στη Βραζιλία για το μέλλον του Μπερνάρ.

Νέο δημοσίευμα για Μπερνάρ: «Αποχωρεί στις αρχές του 2024»

Παρά το γεγονός ότι η Ατλέτικο Μινέιρο απέκτησε πρόσφατα τον Σκάρπα από τη Φόρεστ, μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, στην Ατλέτικο Μινέιρο εμφανίζονται να επιθυμούν και τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού, παρότι θεωρητικά αγωνίζεται σε παρόμοια θέση.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Βίκτορ Μαρτίνς ανέφερε στο πόρταλ “Falo Galo” πως: «Οι πληροφορίες που έχω από έναν άνθρωπο που ήταν μαζί του (σ.σ. με τον Μπερνάρ) και τις άκουσε απευθείας από τον ίδιο, είναι ότι ο Μπερνάρ θα έρθει στην Ατλέτικο στις αρχές της χρονιάς. Δεν ξέρω όμως αν θα είναι τον Γενάρη, τον Φλεβάρη ή τον Μάρτιο. Πρέπει να δούμε και την κατάσταση του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Το δημοσίευμα συνεχίζει σημειώνοντας ότι: «Αυτή τη στιγμή, μετά από 15 αγώνες βρίσκεται στη 2η θέση με 34 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ που έχει 35 και 2 βαθμούς περισσότερος από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε με τον Γκουστάβο Σκάρπα ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ο Μπερνάρ έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή στον Παναθηναϊκό. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα, ήταν βασικός στα τρία. Η μεταγραφική περίοδος στην αγορά της Βραζιλίας θα κλείσει στις 7 Μαρτίου».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.067 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.