ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Να μπει με το «δεξί» στην εποχή Τερίμ, με νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 21:00 (Cosmote Sport 1, Panathinaikos24.gr) τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Παναθηναϊκός: Να μπει με το «δεξί» στην εποχή Τερίμ, με νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά και την εποχή Φατίχ Τερίμ θέλει ο Παναθηναϊκός!

Το «τριφύλλι» υποδέχεται απόψε στις 21:00 (Cosmote Sport 1, Panathinaikos24.gr) τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League θέλοντας τη νίκη που θα το διατηρήσει στο -1 από την κορυφή και γιατί όχι, να του δώσει το δικαίωμα να ανέβει στην πρώτη θέση σε περίπτωση γκέλας του ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» έχουν γυρίσει σελίδα με τον Φατίχ Τερίμ να αντικαθιστά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία, με τον Τούρκο τεχνικό να παρουσιάζει απόψε το πρώτο δείγμα της ομάδας, σε άδειο γήπεδο ελέω της απαγόρευσης της Κυβέρνησης.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έκανε… ποδαρικό στη νέα χρονιά με το αριστερό, στην πρώτη προπόνηση έχασε για τρεις εβδομάδες τον Σεμπαστιάν Παλάσιος. Ο Αργεντινός ήταν αυτός που είχε σκοράρει το νικητήριο γκολ στους «Ζωσιμάδες» στον πρώτο γύρο, όταν οι «πράσινοι» πέρασαν από εκεί πολύ δύσκολα με σκορ 1-0, και γενικότερα είναι ένας παίκτης στον οποίο βασίζεται η επίθεση της ομάδας. Θα έχουν ενδιαφέρον οι επιλογές του Τερίμ για τη βασική ενδεκάδα, καθώς έχει τονίσει πως θέλει να κάνει πιο επιθετικό το «πράσινο» σύνολο.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα αγωνιστικά, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ούτε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, αλλά και οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, που συνεχίζουν τη θεραπεία τους. Φυσικά, ξεχωρίζει η παρουσία του νεαρού στόπερ, Έλτον Φικάι στην 23αδα, ενώ σημαντικές είναι και οι επιστροφές των Τζούριτσιτς και Τσέριν.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Φικάι.

Η πιθανή ενδεκάδα:

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Μπρινιόλι – Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Αράο, Βαγιαννίδης – Τσέριν, Βιλένα, Μπερνάρ – Αϊτόρ, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.