ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Θα δείξει πού βαδίζει ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία»

Ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό AKTOR η τρέχουσα διαβολοβδομάδα.

Πετρίδης: «Θα δείξει πού βαδίζει ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία»

Κριτήριο για το πόσο ψηλά μπορεί να βάλει τον πήχη των προσδοκιών του για τη φετινή Ευρωλίγκα θα αποτελέσουν για τον Παναθηναϊκό AKTOR τα παιχνίδια με Μπασκόνια απόψε και Βαλένθια, όπως τόνισε ο  Γιώργος Πετρίδης.

«Τα δύο παιχνίδια αυτά είναι πολύ απαιτητικά και θα δείξουν που βαδίζει η ομάδα και αν έχει μια συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τις σημαντικές νίκες. Θα πρέπει να διαχειριστεί και την κούραση αν θέλει να κάνει δύο ακόμη νίκες. Και μία νίκη να κάνει, δεν θα είναι άσχημο», ανέφερε.

Όσο για την κακή παράδοση στην Ισπανία, δεν «βαραίνει» την τωρινή ομάδα. «Ο Παναθηναϊκός έχει 17 συνεχείς ήττες στην Ισπανία και καλείται να σπάσει κι αυτή την παράδοση, αν και δεν υπάρχει κάποιο βάρος γιατί η ομάδα είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με τα χρόνια που έγινε αυτό το αρνητικό σερί. Το είπε και ο Αταμάν χθες στο αεροδρόμιο», σημείωσε.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.470 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.