ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Σπουδαία κίνηση με Σπυριδωνίδου!

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της 26χρονης επιθετικού Αναστασίας Σπυριδωνίδου στο τμήμα του ποδοσφαίρου γυναικών.

Παναθηναϊκός: Σπουδαία κίνηση με Σπυριδωνίδου!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αναστασία Σπυριδωνίδου για 2,5 χρόνια για το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε μια σημαντική μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε ο Σύλλογος με την απόκτηση της 26χρονης επιθετικού Αναστασίας Σπυριδωνίδου από την Ιταλική Πάρμα.

Κατά το παρελθόν, η αθλήτρια από τη Βέροια έχει φορέσει τη φανέλα των Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, Άρη Θεσσαλονίκης και ΠΑΟΚ.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.189 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ στο εξωτερικό έχει παίξει σε Σαραγόσα, Απόλλων Λεμεσού, Μπάρι, Τερνάνα και Πάρμα. Μάλιστα κατέχει τον τίτλο της πρώτης σκόρερ στο ιταλικό πρωτάθλημα της Serie B με 25 γκολ την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, η Σπυριδωνίδου αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών.

Σε δήλωση της στο pao1908.com η Σπυριδωνίδου ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω σε ένα Σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του Συλλόγου προς το πρόσωπό μου και ένα ευχαριστώ στον Σωτήρη Πανταλέων για τη θέληση και την προσπάθειά του από το καλοκαίρι να με δει ντυμένη στα πράσινα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.