ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Για την αντίδραση και τη νίκη στη Βαλένθια

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:30, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr LIVE) τη Βαλένθια στην Ισπανία για τη 19η αγωνιστική της Euroleague.

Για την αντίδραση και τη νίκη στη Βαλένθια

Nα βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες θέλει απόψε (21:30, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr LIVE) ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Oι «πράσινοι» μετά την ήττα-σοκ από την Μπασκόνια με σκορ 75-73, αντιμετωπίζουν στην Ισπανία τη Βαλένθια για τη 19η αγωνιστική της Euroleague σε ένα ματς το οποίο θα αναζητήσουν τη νίκη προκειμένου να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Το «τριφύλλι» μετά την απώλεια της σημαντικής νίκης στο πρώτο ματς της διαβολοβδομάδας, μέτρησαν ακόμη ένα… κακό. Συγκεκριμένα ο Κώστας Σλούκας, αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα στον προσαγωγό και έτσι δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στη Βαλένθια. Παράλληλα, εκτός παραμένει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος πάντως είναι στην τελική ευθεία της επιστροφής του στη δράση.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.861 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημαντική είναι και η διαφορά στο συγκεκριμένο ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR να έχει επικρατήσει στο ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο, 90-73. Θυμίζουμε ότι το πράσινο ρεκόρ είναι στο 10-8.

Στην αναμέτρηση με τις «νυχτερίδες» ο Παναθηναϊκός θέλει να… ξορκίσει και το «κακό» που τον βρίσκει στην Ισπανία. Κι αυτό γιατί, η ήττα από την Μπασκόνια πριν από μερικές ημέρες ήταν η 18η σερί για τους «πράσινους» στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου! Η τελευταία φορά που το «τριφύλλι» πανηγύρισε τη νίκη στην έδρα ισπανικής ομάδας, ήταν τον Φεβρουάριο του 2019 με την Γκραν Κανάρια!

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μεχντί Ντιφαλά (Γαλλία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Σέφι Σεμές (Ισραήλ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.