ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ευρωλίγκα: Για να σπάσει την… ισπανική κατάρα ο Παναθηναϊκός AKTOR

Η δράση στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας συνεχίζεται, με τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR να φιλοξενείται στη Βαλένθια έχοντας στόχο να νικήσει επιτέλους στην Ισπανία.

Ευρωλίγκα: Για να σπάσει την... ισπανική κατάρα ο Παναθηναϊκός AKTOR

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας, η οποία ολοκληρώνεται με τα ματς της Παρασκευής (05/01), που έχουν ελληνικό και όχι μόνο ενδιαφέρον.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να βγάλει αντίδραση κόντρα στη Βαλένθια, μετά από μια ήττα που ήρθε απροσδόκητα, βάσει της εξέλιξης του αγώνα στη Βιτόρια, και κλόνισε την ψυχολογία του. Οι «πράσινοι» έμοιαζαν να βρίσκονται μια ανάσα από τη νίκη, ωστόσο τα έκαναν όλα λάθος στο φινάλε και έμειναν για 18ο συνεχόμενο ματς μακριά από τις νίκες στην έδρα ισπανικού συλλόγου.

Η… κατάρα αυτή σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντική ενόψει του ματς στη «Φοντέτα», ωστόσο η πραγματικότητα είναι πως για ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι ο Παναθηναϊκός AKTOR στάθηκε στο ύψος του και έφτασε πολύ κοντά στο «διπλό». Η Βαλένθια είναι, πάντως, μια άλλη ιστορία, αφού διαθέτει μια από τις καλύτερες έδρες στην Ευρωλίγκα με 7 νίκες σε 10 ματς.

Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε!
Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε! 44 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε τον νικητή της αναμέτρησης, με τους Ισπανούς να είναι μικρό φαβορί. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σχετική σιγουριά, όμως, βάσει των τελευταίων εκτός έδρας «εξορμήσεων» του «τριφυλλιού», είναι πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα παλέψει μέχρι τέλους για τη νίκη και δύσκολα θα χάσει με κάτω τα χέρια. Θα πάμε, επομένως, με το περιθώριο νίκης 6-10 πόντων οποιασδήποτε ομάδας στα 3,95 στη Stoiximan.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.