ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Μορουτάν»

Λίγες ημέρες μετά τα τουρκικά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, για τον Ολιμπίου Μορουτάν, Μέσα από τη Ρουμανία, υποστηρίζουν ότι ο 24χρονος εξτρέμ της Άνκαραγκιουτσού βρίσκεται κοντά στο να ντυθεί στα "πράσινα".

«Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Μορουτάν»

Το προχωρούν οι Ρουμάνοι για τον Ολιμπίου Μορουτάν!

Λίγες ημέρες μετά τα τουρκικά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 24χρονο εξτρέμ της Άνκαραγκιουτσού, Μέσα από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή, επικαλούμενα τα Μέσα της Τουρκίας, αναφέρουν ότι ο Μορουτάν πλησιάζει στον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε ότι ο 24χρονος Ρουμάνος αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και το περασμένο καλοκαίρι, αποχώρησε από τη Γαλατάσαραϊ, με προορισμό την Άνκαραγκιουτσου η οποία έβγαλε από τα ταμεία της 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τη συνύπαρξη του με τον Φατίχ Τερίμ στη Γαλατάσαραϊ, χρησιμοποιήθηκε από τον Τούρκο τεχνικό σε 19 ματς, σκοράροντας τρία τέρματα και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.