ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Eπέστρεψε ο Χουάνκαρ – Ατομικό ο Σένκεφελντ

Την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, συνέχισε με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Eπέστρεψε ο Χουάνκαρ - Ατομικό ο Σένκεφελντ

Την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, συνέχισε με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία για την Κυριακάτικη αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής, με τον Φατίχ Τερίμ, να ρίχνει αυτή τη φορά ταχύτητες συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες.

Στα θετικά νέα, ο Χουάνκαρ, που είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση και έχασε το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις, ενώ ο Μπαρτ Σένκεφελντ, έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ, έδωσε έμφαση στις ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας.

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Στο πρόγραμμα ενσωματώθηκε ο Χουάνκαρ, ο οποίος ανάρρωσε. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ και θεραπεία οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.