ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Προτάθηκε στην Μπεσίκτας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς»

Στη λίστα της Μπεσίκτας προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία βρίσκεται σύμφωνα με τουρκικό Μέσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Προτάθηκε στην Μπεσίκτας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς»

Στέλνουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Μπεσίκτας οι Τούρκοι!

Ο 61χρονος Σέρβος, πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, φαίνεται ότι προτάθηκε στη διοίκηση των «αετών» της Κωνσταντινούπολης, για να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής της ηγεσίας. Tην αποκάλυψη έκανε το κανάλι «SportsDigitale» και ο δημοσιογράφος, Ερτάν Σουζγκιούν.

Να σημειωθει ότι το συγκεκριμένο κανάλι ανήκει στον έγκριτο Τούρκο, Γιαγκίζ Σαμπουτζίογλου ο οποίος είχε κάνει και την αποκάλυψη για τη συμφωνία του Φατίχ Τερίμ με τον Παναθηναϊκό.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.797 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σημειωθεί ότι η σεζόν στην Μπεσίκτας δεν έχει εξελιχθει με τον καλύτερο τρόπο καθώς από τον Οκτώβριο στον πάγκο της έχουν καθίσει ήδη τρεις διαφορετικοί προπονητές, έχουν αποχωρήσει ποδοσφαιριστές, έχει αλλάξει διοίκηση, ενώ η ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.